Rochii de Seara Ieftine

Această rochie este foarte comodă, rochii de plaja dar și elegantă în același timp datorită materialului rafinat. Iti sugerez sa iti indrepti atentia catre aceasta rochie cu umeri goi si crapatura pe picior. Iti recomand o rochie lunga de nunta confectionata din satin, cu crapatura pe picior si cu umerii goi. Recomandam rochia Frida, o rochie cu bretele subtiri care lasa umerii goi, o rochie din brocard lunga cu crapatura pe picior si cu spatele gol. Alege o rochie tip sirena cu spatele gol care iti alungeste trupul, sau o rochie fluida, dar sa fie un model care are talia marcata cat mai sus. Ideal este ca rochiile pentru femei scunde să fie confecționate din materiale care se mulează pe siluetă sau din țesături foarte rigide. Totuși, ceea ce au în comun toate tipurile de lenjerie intima pentru femei este faptul că sunt un element indispensabil al garderobei fiecărei dintre noi și stabilesc ritmul pentru activitățile noastre. Pentru un aer sofisticat intregeste-ti o tinuta femei 50 ani cu pantofi cu toc si bijuterii minunate. Fie ca alegi sa o porti alaturi de balerini, sneakers sau pantofi cu toc, versatilitatea rochiilor din anii '50 cu silueta in clos iti permite sa le integrezi intr-o multime de combinatii retro-chic!

Pur si simplu, alege o pereche de cercei mici si niste pantofi intr-o culoare nude, si vei arata cu siguranta minunat. Fashionistele mai curajoase cu siguranta vor incerca urmatoare combinatie trendy si nonconformista. Rochiile din tafta sunt rochii deosebite care pot fi purtate la nunti, evenimente deosebit de importante unde rochia trebuie sa fie cat mai eleganta cu putinta, iar rochiile lungi de nunta din tafta cu siguranta te vor face o aparitie de invidiat. Camasile de noapte pentru doamnele mari ar trebui sa fie in mod ideal negre sau o alta nuanta inchisa. Vesta are prindere cu fermoar pentru bust si cu arici pentru abdomen, astfel incat sa iti fie mai usor sa o adaptezi in mod gradual la npua talie, in timp ce pierzi centimetri. Cu o rochie mulata neagra nu vei de gres niciodata daca esti invitata la evenimente deosebite pe timp de seara. Intotdeauna rochia sirena din dantela, rosie sau neagra, va fi piesa de rezistenta a unei tinute de seara, deoarece aceasta este extrem de rafinata, sexy si provocatoare in acelasi timp.

La noi pe site gasesti o gama larga de rochii lungi de nunta elegante tip sirena sau rochii fluide, vaporoase, lenjerie sexy ideale pentru nuntile care se desfasoara vara. Poti sa porti atat rochii fluide cat si rochii tip sirena. Rochia are marime universala, ceea ce inseamna ca se va aseza bine atat pe corpul femeilor slabute, cat si pe cel al femeilor mai plinute. Fiind o marime universala, rochie este foarte potrivita pentru multe doamne si domnisoare, mai ales ca marimea poate fi reglata pe talie cu ajutorul cordonului elegant. Pentru un plus de valoare, rochia a fost accesorizata cu un cordon cu pietricele in talie si decorata cu flori in zona umerilor. Încearcă să o porți cu o fustă midi plisată sau cu un pantalon din stofă, cu talie înaltă, băgată înăuntru, astfel încât puțin material să cadă în afară pentru un efect mai chic. Rochie lunga de nunta stralucitoare lucrata dintr-un material vaporos de culoare mov. Rochie lunga de nunta din satin albastru vaporos.

Am văzut deja-celebra ”slip dress” (rochie tip furou) la film, la muzeu, la restaurant și, din păcate, și într-un birou. Aceste croieli - deși foarte diferite - pot arăta foarte șic și feminin. Anul acesta, trendurile sunt dominate de croieli clasice și elegante cu accente tinerești și sofisticate. Acestea păstrează detaliile minime și se concentrează pe design. Pentru cine nu a mai fost clienta magazinului de rochii și alte haide de damă ZONIA iată pe scurt ce avantaje are faptul de a face cumpărături de aici. Cel mai important este sa alegi o rochie in care sa te simti bine, un model care sa iti reprezinte personalitatea, dar ca sa iti ofere si un look elegant si rafinat, un look de neuitat. Poart-o cu o pereche de sandale aurii si cu un clutch mic si vei avea o rochie de nunta de neuitat. Cu o astfel de rochie vei avea un aer deosebit si cel mai probabil nu vei trece neobservata.